Jobb arbetsterapeut – jobb för arbetsterapeuter i hela Sverige
Jobb arbetsterapeut

Är du arbetsterapeut och intresserad av ett miljöombyte?

Se till att säkra ditt jobb arbetsterapeut – jobb för arbetsterapeuter i hela Sverige direkt på Sjukvårdsrekrytering. Bevaka ditt drömjobb och få jobberbjudanden i din mail eller sök på respektive platsannons. Vi har lång erfarenhet av kvalitativa tjänster till arbetsterapeuter runt om i landet och har sedan starten 2008 förmedlat lediga tjänster till en stor kvantitet duktiga arbetsterapeuter.

Vill du jobba som arbetsterapeut i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annan del av landet? Vi jobbar rikstäckande och har genom åren arbetat med de flesta av Sveriges kommuner, samtliga landsting och merparten av de svenska privata vårdgivarna.

Hur går det då till när du söker en tjänst via Sjukvårdsrekrytering? Börja med att hitta den tjänsten du är intresserad av. Längst ned i annonserna ser du hur du går tillväga för att söka. Dina ansökningar går sedan direkt till anställande arbetsgivare. Vi jobbar alltså inte som något rekryteringsföretag, utan förmedlar snabbt och effektivt en kontakt mellan arbetsgivare och arbetstagare.

Höj din lön som arbetsterapeut

Är du ute efter en högre lön som arbetsterapeut? Statistik visar att när du byter tjänst ökar din lön. I din löneförhandling kan du behöva motivera varför du ska ha en högre lön. Vad gör dig unik? Har du någon erfarenhet som gör att du sticker ut? Kanske har du ledarerfarenhet, eller stort kontaktnät som kan verka attraktivt för din tjänst? Ta med dina fördelar och använd det till din fördel i förhandlingen.

Arbetsterapeut via bemanningsföretag eller som fast anställd?

Det finns en del skillnader att jobba som arbetsterapeut via bemanningsföretag kontra fast anställning. Vi specificerar några för- och nackdelar nedan.

Arbetsterapeut via bemanningsföretag
+ Bättre lön (generellt)
+ Schemat är ofta flexibelt
+ Skiftande miljöombyten
– Kontakt till kunder och klienter kan bli lidande

Fast anställd arbetsterapeut
+ Tryggheten i fast anställning
+ Bättre chans till nära patientkontakter
+ Förbättrad möjlighet till att växa internt
– Inte lika bra betalt
– Oftast inte lika flexibelt

Lönestatistik för arbetsterapeuter

Vi har hämtat färsk data från SCB. Statistiken visar att kvinnor tjänar något bättre än män, 30000 kr per månad. Männen tjänar i snitt 29400 kr. Snittet för båda könen är 30000 kr.
Lön arbetsterapeuter

Framtidsutsikter för psykologer

Det råder stor brist på psykologer i dag, och det ser inte ut att bli några större förändringar inom en femårsperiod. Det råder således en mycket liten konkurrens för psykologjobben. Ännu mindre konkurrens råder kring specialiserade psykologer, såsom KBT-psykologer och barnpsykologer. Psykologer är alltså i allra högsta grad ett framtidsyrke.

Konkurrens om arbetsterapeuter

Jobba som arbetsterapeut i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annanstans i Sverige?

jobb arbetsterapeut – jobb för arbetsterapeuter i hela Sverige hittar du hos oss på Sjukvårdsrekrytering.

» Hitta lediga jobb som arbetsterapeut nu

Gör karriär i andra yrkeskategorier
Vår systerkanal, Teknikrekrytering har kvalitativa tjänster för teknik- och ingenjörsjobb. Är du i stället intresserad av andra yrken? Vi har alla typer av yrkeskategorier i vårt nätverk.
Jobba som förskollärarelärare, rektor, fritidspedagog, elevassistentingenjör, tekniker, byggtekniker, projektledare, elektriker, läkare, sjuksköterska, socialsekreterare, Ma/NO-lärare, specialpedagog, SvA-lärare, mark- och exploateringsingenjör, planarkitekt, VVS-montör, psykolog, byggnadsinspektör