Jobb socialsekreterare – jobb för socialsekreterare i hela Sverige

jobb socialsekreterare

Är du socialsekreterare och på jakt efter ett nytt jobb?

Har du börjat se dig om efter nya möjligheter? På Sjukvårdsrekrytering hittar du jobb socialsekreterare – jobb för socialsekreterare i hela Sverige. Vi samlar jobberbjudanden från seriösa arbetsgivare som satsar på sin personal. Vill du satsa på din karriär kan det vara läge att ta en titt på de publicerade platsannonserna vi har på sajten. Du kan även bevaka ditt drömjobb direkt i vårt system. Skulle det dyka upp frågor i processen är du välkommen att kontakta oss. Letar du lediga jobb som socialsekreterare i Stockholm, Göteborg, Malmö eller resten av landet? Vi jobbar rikstäckande och är “spindeln i nätet” mellan arbetsgivare och arbetstagare. Alla jobb du söker via Sjukvårdsrekrytering är direkt kopplat till arbetsgivaren. Vi är alltså inget rekryteringsföretag, utan du anställs av den arbetsgivaren som ansvarar för annonsen.

Löneförhandla som socialsekreterare

Socialsekreterare är i dag ett bristyrke och det kan du använda i löneförhandling. En av de viktigaste delarna i din löneförhandling är att motivera din lön. Varför ska du ha högre lön? Har du bred kompetens? Visar du framfötterna? Är du lite mer engagerad än dina kollegor? Har du lång erfarenhet i yrket? Ta med detta när du behöver motivera en hög lön. Det kanske är andra faktorer än lön som är viktigt i din förhandling?

Anställas av bemanningsföretag eller direkt av arbetsgivaren?

Du kan välja att anställas via bemanningsföretag eller direkt av arbetsgivaren. Det finns både för- och nackdelar med båda anställningsformerna. Vi reder ut lite närmare vilka skillnader som finns:

För- och nackdelar via bemanningsföretag

+ Bra lönevillkor
+ Flexibilitet
+ Chans att se andra arbetsplatser och arbetsmiljöer
– Minskad möjlighet till nära kontakt till klienter
– Du kan bli tvungen att flytta en del
– Om du flyttar mycket på dig kanske du inte fördjupar relationer med kollegor

För- och nackdelar vid tillsvidareanställning

+ Bättre möjlighet att få en närmare relation med kollegor
+ Tryggt – fast lön och fast arbetsplats
+ Större möjlighet till att växa i organisationen
– Lönen är oftast lägre
– Kan bli långrandigt

Är du redo att ge dit ut och leta nytt jobb?

» Hitta lediga socialsekreterarjobb här